Top

Silvia Ursu

Silvia are experiență în domeniul comunicării atât în sectorul non-profit, cât și cel privat. În 2014 s-a alăturat programului RICAP (Programul de Asistență în Comercializarea Inovării din România), care sprijină antreprenorii în tehnologie să își dezvolte businessul. De atunci este foarte interesată de zona de start-up-uri în tehnologie și industrii creative, fiind implicată în mai multe proiecte care sprijină aceste domenii.

Totodată, Silvia lucrează  în domeniul consultanței, unde acoperă comunicarea strategică, industrii creative și consultanță pentru startup-uri. A absolvit și un program de 6 luni pentru profesioniști în comunicare în cadrul International Advertising Association și a urmat un program de advocacy în Statele Unite, sprijinit de Departamentul de Stat al SUA.

S-a alăturat echipei CEROPE din dorința de a facilita dialogul public – privat în domenii ca industriile creative, cercetare – dezvoltare și TIC, în vederea elaborării unor politici publice coerente și în acord cu nevoile specifice ale acestor sectoare.

Este pasionată de comunicarea digitală, branding și poveștile start-up-urilor. În timpul liber, îi place să citească, să descopere noi locuri în capitalele lumii și să se bucure de cafea de specialitate.